مردم عقیده دارند که نذر سفره حصرت ابوالفضل و انجام مراسم آن برای برآمدن حاجات و رفع هرگونه خطر و بلا موثر است. ترتیب مراسم این چنین است: «سفره پاک و سفیدی در وسط اتاق پهن می کنند. چند کاسه آش رشته و چند بشقاب شله زرد، کاچی، حلوا و نان، پنیر، سبزی، میوه ،آجیل دوازده رنگ با یک بشقاب عدس پلو، دو بشقاب آرد توی سفره می چینند.
در اکتشافات صورت گرفته در سال 1922 میلادی در مقبره آمون در کنار تابوت آمون اشیاء فراوان یافت شد. تخت طلاکاری شده از جمله اشیاء کشف شده است که در ادامه تصویر آن را می بینید:
در سندی که در ادامه آمده است نامه ای از رضا خان را می بینیم که وی در دوره ای که درجه سرتیبی داشته آن را نگاشته است. نکته قابل توجه آنکه که در این نامه کوتاه حدود 20 غلط املایی به چشم می خورد.
گامهاى اولیه براى تنظیم امور پست و تأسیس چاپارخانههاى مرتب را،میرزا تقى خان امیرکبیر برداشت و اساس و پایهاى که آن مرد بزرگ در اینباره برقرار نمود،به مرور زمان استحکام و توسعه یافت بهطورى که تا سال 1310 هجرى قمرى،تعداد چاپارخانهها در سراسر کشور به 172 رسید.
در سندی که در ادامه آمده است مشخصات افرادی که امکان صدور ویزا برای آنها جهت مراجعت به خاک ایالات متحده وجود دارد آمده است. برای مثال می توان به افسران ارتش و ژاندارمری که درجه آنها بالاتر از سرگرد بوده است اشاره نمود. البته در متن سند تاکید شده است که صدور ویزا تنها برای افرادی پذیرفته می شود که اطلاعات جاسوسی مفیدی برای آمریکا داشته باشند. در ادامه ...
به شهادت اسناد باقیمانده از لانه جاسوسی دولت ایالات متحده تمام تلاشهای خود برای حفظ حکومت پهلوی را به کار بسته بود. سرمایه گزاری بر روی چهره های میانه رو و غیر انقلابی که غالباً تز اصلاحات و نه انقلاب را دنبال می نمودند یکی از اصلی ترین حربه های مورد توجه آمریکا بوده است. در ادامه متن یکی از اسناد به جای مانده از لانه جاسوسی آمریکا که تلگرامی از سوی ...
علی اکبر قائم مقام فراهانی در کتاب «دستورالاعقاب یا سیرت نامه حاج میرزا آقاسی» داستانهایی از چگونگی اجرای عدالت و مجازات خطاکاران نقل می کند که به راستی موجب شگفتی است و از آن جمله داستان کارمندان میرزارضای تبریزی می باشد که مباشر ضرابخانه و نگاهدار معادن ایران بود. در میان کارمندان وی دو نفر بودند به نامهای کرم اهل گلپایگان و کریم اهل کرمانشاه.
یلیام دارسی داستان ضد و نقیض و جالبی دارد . عده ای می گویند او نفت را بو کشید و به طمع ثروت به ایران آمد ، بعضی ها هم قصه های جالبی تعریف می کنند از این ملیونر انگلیسی که از هفده سالگی در استرالیا طلا استخراج می کرده و طلای سیاه هم همین جوری توی تورش افتاده است . ویلیام ناکسی دارسی ، تبعه انگلیس که سال ها با فک و فامیلش در استرالیا طلا استخراج می کرد ...
روز مرگ همه ما بالاخره یک روز فرا می رسد اما برخی مرگ و میر ها به شکلی جالب و عجیب در طول تاریخ اتفاق افتاده که متوفی را هم به شهرت رسانده است. برخی از این مرگ ها را مرور می کنیم: